enginyeria

DISSENY I CÀLCULS TECNOLÒGICS:

Dissenyem el producte necessari per competir en el mercat internacional. Adaptem dissenys actuals que no acaben de funcionar correctament. Realitzem càlculs, expedients tècnics, definim requisits, plànols, esquemes, projectes, manuals d’instal.lació, d’ús, de funcionament i de manteniment.

 

Implantem sistemes de gestió de l’R+D+i segons la norma UNE 166002. Gestió del coneixement. Optimització de la transferència de tecnología. Estructuració del procés de desenvolupament de nous productes.

 

PROCESSOS:

 

Elaborem el mapa de processos de l’empresa. Lliguem els processos per a la millora de producte, producció i gestionem per a la competitivitat.

marca_web.jpg

 

QUALITAT ISO 9001

Implantació (readaptació de documentació existent) del sistema de gestió de la qualitat adaptat i personalitat a l’empresa per a optimitzar-lo.

NORMATIVA I REQUISITS LEGISLATIUS:

Realitzem tasques de cerca, en diferents medis, per tal d’identificar les normes, reglaments i legislació que incideix en els productes o serveis dels nostres clients.

 

cetim.jpg       

Els nostres projectes són recolçats pel CETIM.

 

© Copyright 2014 ALSUTECNIC INDUSTRIAL                                                                                                  alsutecnic@gmail.com